Fitpoint logo
RO
powercardiorelaxbeauty
Fitpoint Beauty
beauty
      A szépülni vágyókról sem feledkeztünk meg. Függetlenül attól hogy egy különleges eseményre készülsz és egy az alkalomhoz illő frizurát szeretnél, vagy esetleg már unod a régit és azt szeretnéd lecserélni egy trendibbre, jól képzett, kreatív fodrászunk azt a hajkoronát varázsolja a fejedre, amit te is megálmodtál és szeretnél.
      Az új frizura mellé természetesen egy esztétikus, ápolt köröm dukál. De ezzel sem kell a szomszédba menni... A körömnek mindig szépnek és egészségesnek kell látszani, legyen szó műkörömről vagy saját körömről, lakkozva vagy természetesen. Manikűrös kolléganőnk a legjobb tudása szerint igyekszik segíteni neked, hogy egy randevún vagy találkozáson ne kelljen dugdosd vagy szégyeld kezedet a körmeid miatt.
      Ha szépségápolásról van szó akkor nem feledkezhetünk meg a kozmetika részlegünkről sem. Jól képzett kozmetikusunk kiváló minőségű, bőrtipusodhoz illő kozmetikumokat használva ápolja és segíti, a bőröd egészséges működését. Ha esetleg nem vagy kibékülve a világosabb bőrszíneddel, vagy készülni szeretnél a nyári napozásra, szoláriumunkban kedvedre barnulhatsz.
szépségSzépség központközpont
Órarend programálás alapján
kapcsolat
Fitpoint cím
Márton Áron 5 szám
535500 Gyergyószentmiklós
Románia
Fitpoint telefonszám
0366 401 650
Fitpoint e-mail
Fitpoint web
www.fitpoint.ro
powercardiorelaxbeautyórarendcsapatunkkapcsolat