Fitpoint logo
RO
powercardiorelaxbeauty
relax
   Ha edzésed végéhez értél és lazítanál, vagy kikapcsolódásra, pihenésre vágysz és ki szeretnéd zárni egy órára a külvilágot, relaxáló masszázsaink biztos elnyerik majd tetszésedet.
   Ha már volt részed a masszázs élményében, akkor nem titok milyen fantasztikus közérzetet nyújt. Ha még nem tapasztaltad jótékony hatásait, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld.
   A masszázs számtalan előnyös hatással bír. Az egyik legősibb természetes módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására, nemcsak testi de lelki egészségünk megőrzésében is jelentős szerepet tölt be.
   Stresszoldó hatása mellett, frissít, serkenti a vérkeringést, erősiti az immunrendszert, növeli a teljesítőképességedet, csökkenti a fájdalmakat.
   Képzett masszőrünk számos masszázstechnikával áll rendelkezésedre, az európai masszázstechnika alapjait képező svéd masszázstól a végtagmasszázsig. Próbáld ki nem fogod megbánni!
   Ha egy más típusú kényeztetésre vágysz és szeretnéd, hogy mindennapi gondjaid feledésbe merüljenek, lepd meg magad egy szaunázással! Kiváló lehetőség a kimerűltség elűzéséhez, lazításhoz és ugyanakkor az egészséged is hálás lesz, ugyanis a szaunázás kiváló immunerősítő, segít a meghűléses betegségek legyűrésében, érregeneráló hatású és elősegíti az anyagcsere működésedet is. Tetszésed szerint választhatsz a gőz vagy az infraszauna közül.
relaxáló masszázsRelaxáló masszázsszauna, szoli
hétfő-péntek:6:00 - 21:00
szombat:8:00 - 17:00
vasárnap:zárva
kapcsolat
Fitpoint cím
Márton Áron 5 szám
535500 Gyergyószentmiklós
Románia
Fitpoint telefonszám
0366 401 650
Fitpoint e-mail
Fitpoint web
www.fitpoint.ro
powercardiorelaxbeautyórarendcsapatunkkapcsolat