Team

Júlia

Júlia
Cardio
Júlia
Pilates oktató

Belülről megérezve a Pilates lényegét, Wimbledonban a Body Art ans Science International (BASI) által kaphattam tudományosan megalapozott, és gyakorlatban kiforrt oktatói képesítést a Pilatesben.

Magamért kezdve, összefonódott bennem a módszer lényege: helyes légzés, javítható testtartás, egyensúly.  Ráérezve arra, hogy ez a módszer -helyesen használva- a igazi belső erő forrásához köthet, segíteni szeretnék abban, hogy mindenkinek –aki ezt választja- elérhető, és átélhető legyen az a feltöltődés, amely belülről indulhat csak.

A mély izmoknak, a hát tartó izmainak erősítésével fizikaileg érezhető és látható eredményekkel szolgál a Pilates. Ezáltal segít egy jó (belső) tartás, ésegyigazi (belső) kiegyensúlyozódás elérésében is.

Ezen oktatói képzés egészítette ki a Pszichoterápiás képesítésemet, és ugyanez vezetett el e két tudomány találkozásának mélyebb megértéséhez egy újabb képzés útján.Itt a modern test-központú pszichoterápiás technikák alapozták meg annak a megértését, hogy miként, hogyan értelmezhetjük testünk jelzéseit, „megérzéseinket” lelkiszintünkön is.

Tanulmányaim:

 • Pszichológia alapképzés  - Babeş-BolyaiTudományegyetem, Kolozsvár
 •  
 • Klinikai Pszichológia és Pszichoterápia,  MesteriFokozat  -Babeş-BolyaiTudományegyetem (2010-2012)
 • Body Art and Science International – Comprehensive Pilates Instructor Course (Wimbledon, UK) (2014-2015)
 • Bodylistening – Body Dialogue and Process Work - Brighton School for Embodied Therapy, Nagy-Britannia, Brighton (2015)
02 66 401 650
julianna@fitpoint.ro
Telefon

Timi

Timi
Beauty
Timi
Manikűrös

Mindig naprakész ötletekkel várlak Titeket, bármilyen kéréssel érkezhettek, biztosan nem fogtok csalódottan távozni! Kiváló alapanyagokkal és profi technikával varázsolom újjá a körmeidet.

02 66 401 650
timi@fitpoint.ro
Phone

Hajni

Hajini
Cardio
Hajni
Aviva oktató

Aviva módszeroktató 2015 októberétől oktatom az Aviva módszert Gyergyószentmiklóson. Ezzel a tudással saját egészségügyi problémáim miatt ismerkedtem meg és azóta is nagyon hálás vagyok a sorsnak hiszen nemcsak nekem, hanem már számos környéken élő hölgynek segített egészségük megőrzésében, menstruációs panaszaik kezelésében, a hormonális egyensúlyszabályozásában és egyéb nőgyógyászati probléma esetében. Az Aviva módszere öngyöngyógyító, természetes mozgásforma, amely fokozza a női medencében a vérbőséget. Az alhas, a belső hasi és gátizmok, a farizmok és a hátiizmok megmozgatásával éri el pozitív hatását, így több vitamin, hormon, tápanyag és oxigén jut el a belső nemiszerveinkbe, fokozva azok egészséges működését, de jelentős szerepe van a hormonális egyensúly megteremtésében is. A módszerrel egy négyórás bevezető tanfolyam során ismerkedhetsz meg, amely életmódbeli tanácsokat is tartalmaz. AVIVA alaptanfolyamokat havonta szervezek. A tanfolyamok időpontjáról érdeklődni lehet a 0747 799 253 – as telefonszámon, vagy a kastalhajnal15@gmail.com email címen.

02 66 401 650
hajni@fitpoint.ro
Telefon

Linda

Linda
Cardio
Linda
Személyi edző

Személyi edzőként és aerobik oktatóként dolgozom a Fitpointban immár 3 éve. A korábban csak hobbiként végzett testedzés mára már az életem, a mindennapjaim részévé vált.

Azt gondolom, hogy a sport, nem csak a test fejlesztésére, hanem a lélek ápolására is kiváló tevékenység. Szeretem a kihívásokat, hisz ezzel önmagamat is fejleszthetem. Igyekszem egyre több tanfolyamon, kongresszuson illetve workshopon részt venni, hogy tartsam a lépést az új trendekkel, ami a fitnesz világát illeti. Azon személyekkel, akik hozzám járnak szeretek egyfajta bennsőséges kapcsolatot kialakítani, így könnyebben tudok segíteni a kívánt cél elérésében.

Jelenleg a személyi edzésen kivül 3 óratípust tartok: Has. Láb. Popsi, World Jumping illetve Step.

Célom, hogy a klienseimnek megadjam a kezdő/kellő motivációt a sport megkedveléséhez illetve annak rendszeres elvégzéséhez.

TANULMÁNYOK:

CentroStudi PAF (AlfredoPetrosino), Kolozsvár:

-  Corso di aerobica (2012)

-  Corso di step (2012)

-  Corso: Muscle& Functional Training (2013)

-  Khai Bo & Bag Box Certificate of Competence, Fitness Scandinavia, 2015, Bukarest

WORKSHOPOK, KONGRESSZUSOK:

 • 4th International Fitness Congress 2014, Bukarest
 • Fitness Scandinavia Days, 2014, Iași
 • 5th International Fitness Congress 2015, Bukarest
 • 6th International Fitness Congress 2016, Bukarest
 • 1ST Fitness Congress 2016, Kolozsvár
 • RIMINIWELLNESS 2016
02 66 401 650
linda@fitpoint.ro
Phone

Zsuzsika

Zsuzsika
Relax
Zsuzsika
Terhestorna oktató

Gyerekkorom óta közel áll hozzám a mozgás, illetve a feltétel nélküli segítségadás. Talán ezért is lettem gyógytornász. Szakmai tudásom által, a gyógyítótornával igyekszem segíteni, utat mutatni azoknak, akik ezt tőlem kérik. Általában egyéni, illetve csoportos órákat, foglalkozásokat tartok, mint pl.: a pocakostorna –  amely keringés- és tartásjavító, kondicionáló hatású, ezért ajánlom minden kismamának a mozgás örömének ebben az állapotban való megismerését is.

02 66 401 650
zsuzsika@fitpoint.ro
Telefon

Emő

Emo
Cardio
Emő
Személyi edző, aerobik oktató

,,Sportoljörömmelés ne kényszerből!”

Célom az, hogy megszeretessem a vendégeimmel a mozgást,átadni azt az érzést,amit a mozgásöröme ad.

A legfontosabb számomra az egészségmegörzés,közérzet javitás és mind külalak,mind fittség szempontjából a leglátványosabbat,legtöbbet elérni.Hiszem, hogy a zene és a mozgás szárnyakat adhat bárkinek aki,bár fáradt,gondterhelt mégis felül kerekedik önmagán és eljön feltöltődni.

     ,,Nincs lehetetlen csak gyenge akarat!’’

 

02 66 401 650
emo@fitpoint.ro
Phone

Szabolcs

Szabolcs
Relax
Szabolcs
Gyógytornász

Mottó: ,,Úgy gyógyíts, hogy máshol ne árts.

Tizenöt éve végeztem el a gyógytornász egyetemet. Középiskolás korom óta a beteg illetve mozgásukban akadályozott, korlátozott emberekkel szerettem volna foglalkozni, segíteni nekik újra elsajátítani a helyes mozgásformákat. Az egyetemi éveim alatt különösen megragadott a mozgásszervi problémákkal küzdő emberek rehabilitációja, melyet azóta is a jelenlegi munkahelyeimen is nagy odaadással végzek. Az egyetem elvégzése után hét hónapot szellemi és mozgássérült személyekkel dolgoztam New York államban, ami a nem megszokott világba nyújtott betekintést. Egy évvel később Csíkszeredában kezdtem el a pályafutásomat, mint gyógytornász a Caritas otthoni beteggondozásban, ahol újabb tapasztalatokat szereztem, ezúttal az ideggyógyászat területein, egy hónappal később a csíkszeredai poliklinika járóbeteg szakrendelőjében is kezdtem dolgozni másodállásként. Négy évvel később felkérést kaptam a Gyermekvédelmi igazgatóság fennhatósága alatt a neuromotoros rehabilitációs központ vezetésére, ahol tovább gyarapíthattam szakmai tudásom. Majd további hét év tapasztalatszerzés után, magánrendelőkben - Csíkszereda (Szívárvány centrum), Gyergyószentmiklós (Fitpoint) – várom a gyógyulni vágyokat. Számos műtéteket követő rehabilitációt végzek ortópédiai, neurológiai és idegsebészeti beavatkozások után sikerrel. Szakmai tudásomat folyamatosan igyekszem fejleszteni tanfolyamokon, könyvekből, szakoldalakról. Az embereket egy sérülés után nem eltávolítani kell mozgásformájuktól, hanem visszaállítani abba.

Képesítéseim:

1998-2002 - BBTE, gyógytorna

2000 - masszázs tanfolyam

2006-2007 BBTE, gyógytorna, mesteri fokozat.

02 66 401 650
szabolcs@fitpoint.ro
Phone

Huba

Huba
Relax
Huba
Masszőr

A stresszes napok okozta feszültséget segítek Neked eloszlatni speciális masszázsaimmal. Legyen szó élénkítő svédmasszázsról vagy végtagmasszázsról, itt mindenki megtalálja a kedvére valót.
Kapcsolódj ki kellemes, relaxált környezetben!

02 66 401 650
huba@fitpoint.ro
Phone

Előd

Elod
Cardio
Előd
Személyi edző

“A lehetetlen nem tény, hanem vélemény.

A lehetetlen nem kinyilvánítás, hanem kihívás.

A lehetetlen lehetőség.

A lehetetlen múló pillanat.

A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!"

(Muhamed Ali)

Rövidbemutatkozás:

Fitness személyiedzőként 2004 óta motiválom a mozogni vágyókat. A sport gyerekkorom óta szerves része az életemnek. 11 éves koromtól kezdtem versenyszerűen Taekwondozni, ez a harcművészet nagyon sokat segített abban, hogy megtanuljam mit jelent a kitartás, önuralomés a küzdőszellem. Napjainkban sokan mozgásszegény munkát végeznek, túlzott stressz nyomása alatt. Tudom, hogy az életmódváltoztatás nem könnyű feladat, elhatározás és hosszútávú kitartás kell hozzá, hogy az eredmények is meglátszodjanak.Személyiedzőként mindenkinek, aki hozzám fordul, a legmegfelelőbb feladatokat keresem az ő testére és egyéniségére szabva. Az edzéseimet igyekszem minél változatosabbá tenni, súlyzós, saját testsúlyos funkcionális edzésmódszereket keverve. Ezeket az elveket figyelembevéve segítem tanácsaimmal és edzésmódszereimmel azokat, akik hozzám fordulnak.Bátran keress, ha fogyni vágysz vagy alakformálni, erősödni szeretnél.

Végzettségek :
 

2004 – ELTE–TFK - Testnevelő tanár

2004 – Semmelweis Egyetem Testnevelési és SporttudományiKar (TF)- IWI – Személyiedző

             2008 – Kolozsvár Babeș Bolyai Egyetem Tetsnevelő tanári szak – Alpesi sí edző

2010 – “Asociația Națională Salvatorilor Montan” Románia – Hegyimentő
 

Versenyeredmények:

Teakwon-do:

-1998- több országos versenyen elért dobogós helyezések Magyaországon

-2004 nemzetközi versenyen Olaszország II. helyezés küzdelemből

Teljesítménytúrák - futóversenyek:

-2002- Magyarországon Kinizsi Százasgyalogtúra 100 km

-2002- Budapest Maraton 42 km

-2007- Békéscsaba-Arad 100 km-es szupermaraton, váltóban

-2008 - V. Wass Albert Teljesítménytúra Ratosnya 60 km

-2008 - Gyilkostó Adventure Race kalandverseny 200 km

-2014 - Gyilkos-tó  Off road Triatlon - 700 m úszás, 32 km terepbicikli, 7,5 km terepfutás

02 66 401 650
elod@fitpoint.ro
Phone

Cristi

Cristi
Power
Cristi
Személyi edző

A súlyzos edzéssel kapcsolatban kerültem már 15 évesen és azota életem részévé vált ez a mozgásforma. Mindemellet, örömmel üzök más sportot is mint például a terepfutás és terepbringázás, uszás.  A sport az életem szerves részévé vált és erre probálok ösztönözni mindenkit a legjobb tudásom szerint.

Végzettségek :

2005 – Román Testépítő és Fitness Szövetség - Személyi edző

Versenyek:

Teljesítménytúrák, futóversenyek, fekvenyomó bajnokságok.

A férfinak nincs joga a fizikai edzés terén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes. - Szókratész

02 66 401 650
cristi@fitpoint.ro
Phone

Meli

Meli
Angol tanár
Meli
Angol tanár

Beszédcentrikus, játékos angol foglalkozásokat tartok gyerekeknek jó hangulatú, vidám környezetben, itt a Fitben. És nyáron élménydús interaktív angol nyelvtáborokat szervezek kinn a friss levegőn, Borzonton. Join in and enjoy!

02 66 401 650
meli@fitpoint.ro
Phone

Aliz

Aliz
Cardio
Aliz
Nia

Fehér öves Nia oktató. A Nia módszerével ezelőtt 6 évvel ismerkedtem meg, amikor még Budapesten éltem. A Nia egy olyan mezítlábas táncalapú mozgásforma, amely segít bennünket, hogy mozgás közben megtaláljuk az örömet. Az órán koreográfia keretében megtalálod a több klasszikus mozgásformát: harcművészeteket, gyógyító mozdulatokat és táncelemeket. A mozgás, a tánc annyira fontossá, életem részévé vált, hogy már észreveszem a hangulatomon, ha kimarad: levertségben, nyugtalanságban, türelmetlenségben jelez a testem. A Nia módszere segít rendezni a gondolatokat, javítja az agyműködését. Egy fajta táncterápiaként működik, melynek lényege, hogy megerőltetés nélkül edzi a testet, miközben erősít, nőiessé formál, fejleszti az egyensúlyérzéket, a rugalmasságot és a hajlékonyságot. A Nia bármilyen edzettségi állapotban, korban és testalkattal elkezdhető

02 66 401 650
aliz@fitpoint.ro
Phone

Adrian

Adrian
Cardio
Adrian
Karate oktató

Shihan 5 Dan Karate-Do

3 Dan Kobudo Karate

1 Dan Ju-Jitsu

Close Combat (kozelharc) expert

Periodization Personal Trainer Specialist (Fitness)

Ajánlatunk a Fitpoint-ba Karate-Do, Kobudo (ősiharcművészet) - Semi Contact , Light Contact , Full Contact , Freestyle Nunchaku , Kata , Kiegészítő:Kali Eskrima Arnis.

A Karate gyakorlása által változtassuk meg életformánkat:

-Karate technikák gyakorlása

- Önvédelmi képesség

- Szocializálódás

- Személyiség fejlesztés

- Agresszivitás kezelése

- Önkontroll

- Önmagunk és másoktisztelete.

02 66 401 650
adrian@fitpoint.ro
Phone

Pötyike

Potyike
Beauty
Pötyike
Fodrász

Imádom a pörgést és az újdonságokat, éppen ezért folyamatosan képzem magam itthon és külföldön is, hogy a legjobbat nyújthassam a Vendégeimnek. Célom, hogy mindenki a saját egyéniségéhez megfelelő frizurával távozhasson.

+40 754 640 966
potyike@fitpoint.ro
Phone

Éva

Eva
Cardio
Éva
Balett oktató

A balettszínpad táncosainak elegáns, könnyed, légies mozgása sok kislány álma, ehhez viszont alapos tánctechnikaitudás és hosszú évek munkája, gyakorlás szükséges. Ha szeretnél ebbe belekóstolni, megtanulni a klasszikusbalett alapjait illetve fejleszteni azt, ugyanakkor szeretnéd elsajátítani a könnyed mozgást, a jó koordinációt, a szép testtartást, szeretettel várunk köreinkben!
Több csoportban zajlanak a tevékenységeink kezdő, illetve haladó szinten.
A kezdő csoportokban először balett előkészítő gimnasztikát tanulnak a lányok, amellyel a klasszikus balett tanulmányaikat alapozzuk meg. A balett órák szerkezete és felépítése a fokozatosság elvére épülnek. Különböző bemelegítő gyakorlatokkal kezdünk klasszikus zenére, a zeneiséget, ritmikusságot is alapozva, amit követnek a korlát melletti alapgyakorlatok, a középgyakorlatok, majd az egyensúlyt fejlesztő sorgyakorlatok következnek. A kezdőknél tehát a fő céljaink a könnyed mozgás, a jó koordináció, a szép tartás és a ritmusérzék elsajátítása, a haladó csoportjainknál pedig az előbbiek fejlesztése, csíszolása a cél és az új anyag bevezetése.

Alsó korhatár: 5 év

„A természet  lábakat ad nekünk és a művészet megtanít használni őket.”

02 66 401 650
eva@fitpoint.ro
Telefon

Helga

Helga
Beauty
Helga
Kozmetikus

Kezeléseim bőrtípusra szabottak, minőségi kozmetikumokkal dolgozok, hogy hosszú távon is javulást érjek el a szépülni vágyók bőrén. Számomra a legfontosabb, hogy a kezeléseim hozzájáruljanak a bőr egészséges működéséhez, közben pedig a nálam töltött idő feltöltődést és kikapcsolódást is jelentsen a Vendégeim számára.

+40 755 851 181
helga@fitpoint.ro
Phone

Erus

Erus
Recepció
Erus
Recepció
02 66 401 650
erika@fitpoint.ro
Phone

Julis

Julis
Recepció
Julis
Recepció
02 66 401 650
julis@fitpoint.ro
Phone