Júlia

Júlia
Cardio
Júlia
Pilates oktató

Belülről megérezve a Pilates lényegét, Wimbledonban a Body Art ans Science International (BASI) által kaphattam tudományosan megalapozott, és gyakorlatban kiforrt oktatói képesítést a Pilatesben.

Magamért kezdve, összefonódott bennem a módszer lényege: helyes légzés, javítható testtartás, egyensúly.  Ráérezve arra, hogy ez a módszer -helyesen használva- a igazi belső erő forrásához köthet, segíteni szeretnék abban, hogy mindenkinek –aki ezt választja- elérhető, és átélhető legyen az a feltöltődés, amely belülről indulhat csak.

A mély izmoknak, a hát tartó izmainak erősítésével fizikaileg érezhető és látható eredményekkel szolgál a Pilates. Ezáltal segít egy jó (belső) tartás, ésegyigazi (belső) kiegyensúlyozódás elérésében is.

Ezen oktatói képzés egészítette ki a Pszichoterápiás képesítésemet, és ugyanez vezetett el e két tudomány találkozásának mélyebb megértéséhez egy újabb képzés útján.Itt a modern test-központú pszichoterápiás technikák alapozták meg annak a megértését, hogy miként, hogyan értelmezhetjük testünk jelzéseit, „megérzéseinket” lelkiszintünkön is.

Tanulmányaim:

  • Pszichológia alapképzés  - Babeş-BolyaiTudományegyetem, Kolozsvár
  •  
  • Klinikai Pszichológia és Pszichoterápia,  MesteriFokozat  -Babeş-BolyaiTudományegyetem (2010-2012)
  • Body Art and Science International – Comprehensive Pilates Instructor Course (Wimbledon, UK) (2014-2015)
  • Bodylistening – Body Dialogue and Process Work - Brighton School for Embodied Therapy, Nagy-Britannia, Brighton (2015)
02 66 401 650
julianna@fitpoint.ro
Telefon