Servicii

 
POWER
 
Luni - Vineri:     6:00 - 22:00
Sâmbătă:           8:00 - 17:00
Duminică:           Închis
 • Dacă vrei să te apuci de body building și cauți locația potrivită, sau ești deja profesionist și cauți sala cea mai potrivită antrenamentelor tale, atunci ești la locul potrivit.
 • Indiferent dacă practici body building-ul ca un sport complementar, sau vrei mușchi de oțel, ori o creștere a masei musculare, sala de fitness Fitpoint te susține în atingerea țelurilor propuse punându-ți la dispoziție o gamă variată a echipamentelor specifice acestui sport.
 • Îți stăm la dispoziție cu săli curate și prietenoase în care pe lângă echipamentele moderne găsești și seturi de greutăți care abia așteaptă să fie puse la ”muncă”. Depinde doar de tine cu care grupe musculare vrei să lucrezi.
 • Pentru un aspect fizic plăcut și mușchi puternici cea mai bună soluție este antrenamentul cu greutăți!
 
Antrenament individual
 
CARDIO
 
Luni - Vineri:     6:00 - 22:00
Sâmbătă:           8:00 - 17:00
Duminică:           Închis
 • Antrenamentul cardio se compune dintr-o serie de exercitii fizice ale căror scop este de a fortifica legătura dintre inimă și vasele de sânge periferice și viscerale, prin sporirea circulației sanguine.
 • Beneficiile antrenamentului cardio sunt următoarele: scade probabilitatea apariției afecțiunilor vasculare și circulatorii, te ajută să slăbești, îmbunătățește funcționarea creierului și calitatea somnului, dezvoltă rezistența la efort și nu în ultimul rând îți formează corpul și musculatura.
 • Aparatele profesionale LifeFitness (benzi de alergat, biciclete, biciclete eliptice, steppere) lucrează în beneficiul sănătății și frumuseții tale.
 • Mulțumită antrenamentelor cardio te vei elibera de stress și de tensiunile acumulate, și te vei simți mai bine chiar după primele antrenamente.
 • Nu-ți face griji dacă nu știi de unde să începi. Avem o echipă de profesioniști care îți stau la dispoziție și care te îndrumă în direcția dorită.
 
Antrenament Cardio
 
RELAX
 
Luni - Vineri:     6:00 - 22:00
Sâmbătă:           8:00 - 17:00
Duminică:           Închis
 • Dacă ți-ai terminat antrenamentul și vrei să te relaxezi, sau ai nevoie de odihnă și vrei să scapi de stresul cotidian masajele noastre de relaxare o să fie pe placul tău.
 • Dacă ai mai avut parte de experiențe de acest gen, atunci nu este un secret efectul benefic al masajului asupra corpului tău. Dacă ești la prima încercare, îți promitem că o să fie o senzație de neuitat. Merită încercat!
 • Masajul are nenumărate efecte pozitive atât la nivel psihic cât și fizic. Este una dintre metodele cele mai străvechi de prevenire și vindecare a bolilor.
 • Masajul reduce stresul, diminuează anxietatea, îmbunătățește circulația sanguină, întărește sistemul imunitar, ajută la combaterea celulitei și contribuie la reducerea durerilor de spate, de cap, ale articulațiilor.
 • Cu o bază largă de cunoștințe în domeniu, specialistul nostru în masaj îți stă la dispoziție cu diferite tehnici de la masajul suedez până la masajul de relaxare. Încearcă și tu, nu vei regreta!
 • O altă metodă eficientă de relaxare și revigorare este sauna. Această terapie alternativă ajută la relaxarea mușchilor, curăță pielea, elimină toxinele, normalizează tensiunea, ajută la întărirea sistemului imunitar. Poți să alegi după placul tău între o saună fierbinte sau infrasaună.
 
Masaj de relaxare
 
BEAUTY
 
Orar conform programării
 • Nu i-am uitat nici pe cei care doresc o schimbare de look. Indiferent dacă te pregătești pentru un eveniment special și dorești o coafură de ocazie sau ți-ar plăcea o tunsoare cu care să fi în ton cu noile tendințe, specialistul nostru în hairstyling îți stă la dispoziție cu sugestii și recomandări astfel încât coafurile alese să te avantajeze și tu să arăți fantastic.
 • O coafură nouă trebuie completată cu o manichiură sofisticată. Manichiura este un detaliu care nu trebuie neglijat, această oferă o imagine asupra personalității tale. Unghiile trebuie să fie îngrijite și să aibă un aspect plăcut. Dacă vreii o manichiură impecabilă și de durată specialista noastră în manichiură îți sare în ajutor cu numeroase variante și soluții care îți vor da mai multă încredere în tine și mai mult respect din partea celor din jur.
 • Pentru ca imaginea să fie completă nu trebuie să uităm nici de tenul tău. Colega noastră specialistă în domeniu, folosind cosmetice adecvate tenului tău, te va alinta cu tratamente faciale, care îți vor curăța și proteja tenul într-un mod corespunzător, ca tu să ai o piele catifelată, fină și seducătoare. Dacă nu ești mulțumită de culoarea mai deschisă a tenului tău, sau vrei o piele ciocolatie care să atragă privirile celor din jur, îți punem la dispoziție ședințe de solar, unde te poți bronza și să obții culoarea dorită pielii tale.
 
Centru de Înfrumusețare