Team

Huba

Huba
Relax
Huba
Maseur

Cu tehnicile mele speciale de masaj te ajut să scapi de stresul zilnic acumulat. La noi poți să ai parte de masajul preferat  de tine fie vorba de masaj suedez, masajul extremităților sau masaj de relaxare. Relaxează-te într-un mediu plăcut și liniștitor!

02 66 401 650
huba@fitpoint.ro
Phone

Előd

Elod
Cardio
Előd
Antrenor personal

„Imposibilul nu este un fapt, ci o opinie. Imposibilul nu este o declarație. Imposibilul înseamnă a îndrăzni. Imposibilul este o eventualitate. Imposibilul este temporar. Nimic nu este imposibil”

Muhammad Ali

O scurtă introducere

Ca antrenor personal de fitness  motivez pe cei ce sunt adepți ai exercițiului fizic din anul 2004. Sportul este parte integrantă a vieții mele deja din copilărie. Am început să practic Taekwondo-ul de performanță când aveam 11 ani. Practicând această formă a artei marțiale, am învățat ce înseamnă perseverența, autocontrolul și spiritul de luptă. Sedentarismul și stresul la locul de muncă sunt probleme foarte actuale. Știu că nu este ușor să ne schimbăm modul de viață de la o zi la alta. Pentru a obține rezultate, este nevoie de perseverență și hotărâre pe termen lung. Ca antrenor personal fac tot posibilul ca exercițiile recomandate să fie în concordanță cu statura și personalitatea clienților mei. Îmi dau toată silința ca antrenamentele mele să fie cât mai variate, combinând exercițiile efectuate cu greutăți cu cele executate cu greutatea proprie  a corpului. Luând în considerare aceste principii îi ajut cu sfaturi și metode de antrenament pe toți cei care se adresează mie.  Adresează-te mie indiferent dacă vrei să slăbești, să-ți modelezi corpul sau vrei să-ți mărești forța musculară. Experiența și profesionalismul meu te pot ajuta!

Studii și calificări

2004 – ELTE-TFK – Profesor de sport

2004  – Universitatea Semmelweis (TF)- IWI – Antrenor personal

2008 – Universitatea Babeș Bolyai, Facultatea de Educație Fizică și Sport, antrenor schi alpin

2010 – Asociația Națională a Salvatorilor Montani, România, salvator montan

Rezultate concursuri, întreceri

Taekwon-do

1998 – rezultate de podium la diferite concursuri în Ungaria

2004 – locul II la un concurs internațional în Italia la secțiunea luptă

Concursuri de rezistență și de alergare  

2002 Kinizsi Százasgyalogtúra 100 km Ungaria

2002 Budapest Maraton 42 km

2007 Supermaraton Békéscsaba-Arad 100 km, în proba pe echipe

2008 Răstolița, A V. ediție a concursului de rezistență Wass Albert, 60 km

2008 Concursul Lacu Roșu Adventure Race 200 km

2014 Concursul  Off road Triatlon Lacu Roșu , 700 m înot, 32 km bicicletă, alergare 7.5 km.

02 66 401 650
elod@fitpoint.ro
Phone

Cristi

Cristi
Power
Cristi
Antrenor personal

Am început să practic culturismul la vârsta de 15 ani, și de atunci este parte integrantă a vieții mele. Pe lângă aceasta mai practic înotul, alergarea pe teren accidentat și mountain biking-ul. Sportul este pasiunea vieții mele și fac tot posibilul să transmit această pasiune la toți clienții mei.

Studii

2005 Federația Română de Fitness și Culturism – antrenor personal

Concursuri

Participare la diferite concursuri de alergare, de rezistență și bench press

02 66 401 650
cristi@fitpoint.ro
Phone

Meli

Meli
Angol tanár
Meli
Profesoară de engleză

Cursurile susținute de mine sunt centrate pe comunicare și joacă, încurajând copii participanți să discute, să interacționeze cât mai mult unii cu alții, într-un mediu vesel și de încredere.  În timpul verii organizez tabere de engleză  cu multe aventuri, în aer liber la Borzont. Join in and enjoy!

02 66 401 650
meli@fitpoint.ro
Phone

Aliz

Aliz
Cardio
Aliz
Instructor Nia

Sunt instructor NIA cu centură albă. Cu metoda NIA am făcut cunoștință acum 6 ani când trăiam la Budapesta. NIA este o formă a mișcării bazate pe dans în picioare goale, în care vei experimenta bucuria mișcării conștiente, bucuria de a fi prezent în propriul corp. În timpul orelor în coregrafie vei regăsi elemente clasice de mișcare din artele marțiale și din dans. Mișcarea și dansul sunt foarte importante în viața mea,  influențându-mi  în mod direct dispoziția, prin lipsa acestora corpul meu îmi semnalează că sunt abătută, neliniștită și nerăbdătoare. Prin metoda NIA îți vei limpezii gândurile, are efecte pozitive asupra activităților cerebrale. Funcționează ca o formă de terapie a dansului, a cărui esență este antrenarea trupului fără forțarea în exces a acestuia, dar care totuși te face mai puternic, îți modelează feminitatea, îți dezvoltă flexibilitatea, elasticitatea și simțul echilibrului. Nu necesită experiență anterioară, este adecvat pentru trupuri de toate formele, dimensiunile și niveluri de îndemănare.

02 66 401 650
aliz@fitpoint.ro
Phone

Adrian

Adrian
Cardio
Adrian
Instructor karate

Shihan 5 Dan Karate-Do

3 Dan Kobudo Karate

1 Dan Ju-Jitsu

Close Combat expert

Periodization Personal Trainer Specialist (Fitness)

Oferta noastră în Fitpoint Karate-Do, Kobudo (artă marțială tradițională japoneză) - Semi Contact , Light Contact , Full Contact , Freestyle Nunchaku , Kata , Complementar:Kali Eskrima Arnis.

Practicând Karate ne schimbăm stilul și modul de viață:

-Exersarea tehnicilor de karate

- Aptitudini de autoapărare

- Socializare

- Dezvoltare personală

- Managementul agresivității

- Autocontrol

- Respectul de sine și respectul față de ceilalți.

02 66 401 650
adrian@fitpoint.ro
Phone

Pötyike

Potyike
Beauty
Pötyike
Coafeză

Sunt o persoană plină cu energie, îmi plac noutățile, de aceea mă formez în continuu atât în țară cât și în străinătate, ca să am întotdeauna clienți mulțumiți. Scopul meu este ca toți clienții să plece cu coafura potrivită personalității lor.

+40 754 640 966
potyike@fitpoint.ro
Phone

Éva

Eva
Cardio
Éva
Instructor balet

Mișcările elegante, suple, grațioase ale balerinelor pe scena de balet este visul multor fetițe, dar pentru a atinge acest nivel este nevoie de ani buni de muncă, antrenament și cunoștințe solide în tehnicile dansului artistic. Dacă vrei să guști lumea fascinantă a baletului, vrei să deprinzi bazele baletului clasic, și în același timp să însușești secretul mișcărilor suple, capacitatea de coordonare și o ținută frumoasă a corpului atunci alătură-te nouă, te așteptăm cu drag.

Activitățile se desfășoară în diferite grupe de la începători la cei avansați. În grupa de începători se învață pozițiile de bază și mișcările elementare ale acestui dans. Ședințele de balet se bazează pe principiul progresivității. Pe un fundal de muzică clasică începem cu mișcări de încălzire. În acest stadiu cursanții vor învăța să-și dezvolte abilitățile necesare pentru ascultarea activă și ritm. După aceasta urmează exerciții la bară, exercițiile la centrul sălii și exercițiile de coordonare.

La grupa de începători scopul nostru este ca cursanții să însușească mișcările suple, capacitatea de coordonare, dezvoltarea creativității, grației și abilitățile  de apreciere a ritmului. La grupa de avansați țelul este trecerea la un nivel superior al abilităților descrise anterior, precum și introducerea de  elemente noi de dans. Vârsta minimă este de 5 ani.

”Natura ne-a înzestrat cu picioare arta ne învață să-i folosim”

02 66 401 650
eva@fitpoint.ro
Telefon

Helga

Helga
Beauty
Helga
Cosmetician

Tratamentele mele cosmetice sunt adaptate tipului de ten al clienților. Utilizez cosmetice de cea mai înaltă calitate, astfel încât să corespundă celor mai exigente așteptări, și cu rezultate atât la prima ședință cât și pe termen lung. Pentru mine este foarte important ca tratamentele mele să contribuie la sănătatea  și frumusețea pielii iar timpul petrecut în salon să fie o relaxare și reînvigorare pentru toți clienții mei.

+40 755 851 181
helga@fitpoint.ro
Phone

Júlia

Júlia
Cardio
Júlia
Instructor Pilates

 Am dobândit calificarea de instructor Pilates trâind esența aceastei forme de exerciții, fundamentate științific și aplicată în practică cu succes, în  cadrul școlii internaționale de Body Art ans Science International (BASI) în orașul Wimbledon (Anglia). Pilates m-a învățat să respir, mi-a dat atitudine și balans prin postura perfect aliniată. Conștietinzând faptul că folosind corect această metodă poate deveni o sursă reală de forță interioară, ași dori să ajut pe toți cei ce aleg Pilates să atingă și să retrăiască această posibilitate de revitalizare, a cărui rădăcini sunt în interiorul nostru.

Pilates generează o sumedenie de beneficii corpului tău. Va crește capacitatea plămânilor, va fi îmbunătățită circulația sângelui, vei câștiga putere și flexibilitate precum și balans, o postură corectă și îți vei intării corpul.

Instruirea Pilates a fost complementară calificării mele în psihoterapie, și în același timp a condus la înțelegerea în profunzime a interferențelor dintre acestea după o nouă sesiune de instruire. În acest stagiu tehnicile moderne de psihoterapie corporală au condus la înțelegerea căilor prin care putem interpreta semnalele trimise de corpul nostru, ”presimțirile” la nivelul psihicului.

Studii:

Licențiat în psihologie – Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației Cluj Napoca

Masterat Psihologie și Psihoterapie, Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației Cluj Napoca (2010-2012)

Body Art and Science International – Comprehensive Pilates Instructor Course (Wimbledon, UK) (2014-2015)

Bodylistening – Body Dialogue and Process Work - Brighton School for Embodied Therapy, Nagy-Britannia, Brighton (2015)

02 66 401 650
julianna@fitpoint.ro
Telefon

Timi

Timi
Beauty
Timi
Manichiurist

Întotdeauna vă aștept cu idei noi, puteți veni cu orice solicitare, nu veți pleca dezamăgite. Lucrez cu materii prime de calitate superioară, și cu tehnicile profesionale utilizate îți voi face o manichiură impecabilă de invidiat.

02 66 401 650
timi@fitpoint.ro
Phone

Hajni

Hajini
Cardio
Hajni
Instructor Aviva

Predau metoda Aviva în Gheorgheni începând cu luna octombrie a anului 2015. Am însușit aceste cunoștințe datorită problemelor mele de sănătate și sunt foarte recunoscător sorții, deoarece cu ajutorul acestor cunoștințe am putut ajuta multe doamne din regiune în menținerea sănătății, în tratarea tulburărilor menstruale și a dereglărilor hormonale precum și în tratarea altor probleme ginecologice. Prin metoda Aviva putem să ne reglăm activitatea hormonală mișcând mușchii planșeului superficial și musculatura de profunzime a zonei pelviene. Prin anumite exerciții speciale circulația sângelui în zona genitală crește, astfel zona poate primi mai mulți hormoni, vitamine, minerale și alte substanțe nutritive. Aceste schimbări stimulează în mod pozitiv hipofiza – glanda centrală – care controlează funcțiile tuturor celorlalte glande endocrine. În cadrul unui curs de introducere de 4 ore te poți familiariza cu această metodă, și vei primii și sfaturi despre stilul de viață sănătos. Cursurile Aviva sunt ținute lunar. Te poți interesa de orarul cursurilor la numărul de telefon 0747.799.253 sau la adresa de e-mail  kastalhajnal15@gmail.com.

02 66 401 650
hajni@fitpoint.ro
Telefon

Linda

Linda
Cardio
Linda
Antrenor personal

Lucrez deja de 3 ani la Fitpoint ca antrenor personal și ca instructor de aerobic. La început a fost doar un hobby, dar între timp s-a tranformat într-un mod de viață fiind o prezență permanentă în activitățile mele zilnice.

Cred că sportul este o activitate nu doar pentru trup dar și pentru suflet. Îmi plac provocările, fiind calea către dezvoltare și autodezvoltare. Fac tot posibilul să particip la câte mai multe cursuri, congrese și workshopuri, să fiu întotdeauna la zi cu noile trenduri din lumea fitnessului. Îmi place să am o relație cât mai apropiată cu clienții mei, astfel îi pot ajuta mai ușor să-și atingă țelurile propuse.

Momentan pe lângă antrenamentele personalizate, sunt coordonatorul a  următoarelor tipuri de antrenamente: World Jumping, Abdomene.Fese.Picioare. și Step.

Scopul meu este să transmit motivația necesară  clienților mei, să îndrăgească sportul și să o practice regulat.

Cursuri absolvite:

CentroStudi PAF (AlfredoPetrosino), Cluj Napoca

- Corso di aerobica (2012)

- Corso di step (2012)

- Corso: Muscle& Functional Training (2013)

- Khai Bo & Bag Box Certificate of Competence, Fitness Scandinavia, 2015, București

WORKSHOPURI, CONGRESE:

4th International Fitness Congress 2014, București

Fitness Scandinavia Days, 2014, Iași

5th International Fitness Congress 2015, București

6th International Fitness Congress 2016, București

1ST Fitness Congress 2016, Cluj Napoca

RIMINIWELLNESS 2016

02 66 401 650
linda@fitpoint.ro
Phone

Zsuzsika

Zsuzsika
Relax
Zsuzsika
Instructor gimnastică pentru gravide

Deja din copilărie mi-a plăcut să mă mișc cât mai mult și să ajut oamenii fără a aștepta ceva în schimb. Poate de aceea am devenit kinetoterapeut. Folosindu-mă de cunoștințele dobândite, cu ajutorul gimnasticii medicale mă străduiesc să-i călăuzesc către o viață mai sănătoasă, pe toți cei ce se adresează mie. În general susțin cursuri individuale dar și cursuri în grup cum ar fi de exemplu gimnastica dedicată pentru viitoarele mame și a cărui avantaje sunt multiple. Crește circulația sângelui, are efect de condiționare, pregătește corpul pentru perioada de travaliu, oxigenează țesuturile mamei și ale bebelușului. Făcând exercițiile propuse de mine corect și ritmic, te vei simții mult mai bine de-a lungul celor 9 luni de sarcină, în timpul travaliului și chiar al nașterii.

02 66 401 650
zsuzsika@fitpoint.ro
Telefon

Emő

Emo
Cardio
Emő
Antrenor personal, Instructor aerobic

Practică sportul din plăcere și nu din constrângere!

Scopul meu este să fac clienții mei să îndrăgească mișcarea, să le transmit starea de spirit pozitivă oferită de activitatea fizică.

Consider ca cel mai important lucru este protejarea sănătății, ameliorarea stării generale de bine, iar din punctul de vedere al aspectului fizic obținerea maximului posibil pentru client. Cred că mișcarea și muzica poate da aripi pentru oricine, și indiferent dacă ești obosit sau trist te poate revitaliza.

“Imposibilul nu există doar voința slabă.”

02 66 401 650
emo@fitpoint.ro
Phone

Szabolcs

Szabolcs
Relax
Szabolcs
Kinetoterapeut

”Vindecă fără a vătăma”

Am absolvit facultatea de Educație Fizică și Sport, specializarea kinetoterapie și motricitate specială acum 15 ani. Deja în anii de liceu știam că vreau să lucrez cu oameni cu handicap locomotor cu imposibilitatea de a se deplasa, să-i ajut să reînsușească mișcările corecte necesare pentru deplasare. În anii studenției am avut un interes  mai special față de reabilitarea pacienților cu dizabilități motrice, și din acest interes s-a născut o profesie pe care o exercit cu mare ardoare la locurile de muncă actuale. După anii studenției am petrecut 7 luni în statul New York din SUA, unda am avut ocazia să lucrez într-un mediu special cu pacienti cu dizabilități mintale și locomotorii. Un an mai târziu am început să profesez ca kinetoterapeut la Miercurea Ciuc în cadrul organizației Caritas Alba Iulia îngrijirea la domiciliu pentru vârstnici, unde am acumulat experiențe noi despre neurologie. După o lună am început să lucrez în paralel și la secția ambulatorie a policlinicii din Miercurea Ciuc. 4 ani mai târziu am primit din partea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Harghita invitația de a prelua conducerea centrului de reabilitare neuromotorie, din cadrul instituției, unde am acumulat noi experiențe. După încă șapte ani de acumulare de experiență la cabinetul medicale particular Szivarvany din Miercurea Ciuc și la centrul fitness Fitpoint din Gheorgheni, vă stau la dispoziție cu bagajul de cunoștințe adunat. Apelați cu încredere la serviciile mele de reabilitare, indiferent dacă ați suferit o operație ortopedică sau neurologică.

Pentru a acumula noi cunoștințe profesionale particip la diferite cursuri specifice profesiei, citesc cărți și reviste în domeniu.

Studii:

1998-2002 Universitatea Babeș Bolyai Cluj Napoca, Facultatea de Educație Fizică și Sport, specialitatea kinetoterapie și motricitate specială, licență

2000 -  curs de masaj

2006-2007 Universitatea Babeș Bolyai Cluj Napoca, Facultatea de Educație Fizică și Sport, specialitatea kinetoterapie și motricitate specială, masterat

02 66 401 650
szabolcs@fitpoint.ro
Phone

Erus

Erus
Recepció
Erus
Recepție
02 66 401 650
erika@fitpoint.ro
Phone

Julis

Julis
Recepció
Julis
Recepție
02 66 401 650
julis@fitpoint.ro
Phone