Éva

Eva
Cardio
Éva
Instructor balet

Mișcările elegante, suple, grațioase ale balerinelor pe scena de balet este visul multor fetițe, dar pentru a atinge acest nivel este nevoie de ani buni de muncă, antrenament și cunoștințe solide în tehnicile dansului artistic. Dacă vrei să guști lumea fascinantă a baletului, vrei să deprinzi bazele baletului clasic, și în același timp să însușești secretul mișcărilor suple, capacitatea de coordonare și o ținută frumoasă a corpului atunci alătură-te nouă, te așteptăm cu drag.

Activitățile se desfășoară în diferite grupe de la începători la cei avansați. În grupa de începători se învață pozițiile de bază și mișcările elementare ale acestui dans. Ședințele de balet se bazează pe principiul progresivității. Pe un fundal de muzică clasică începem cu mișcări de încălzire. În acest stadiu cursanții vor învăța să-și dezvolte abilitățile necesare pentru ascultarea activă și ritm. După aceasta urmează exerciții la bară, exercițiile la centrul sălii și exercițiile de coordonare.

La grupa de începători scopul nostru este ca cursanții să însușească mișcările suple, capacitatea de coordonare, dezvoltarea creativității, grației și abilitățile  de apreciere a ritmului. La grupa de avansați țelul este trecerea la un nivel superior al abilităților descrise anterior, precum și introducerea de  elemente noi de dans. Vârsta minimă este de 5 ani.

”Natura ne-a înzestrat cu picioare arta ne învață să-i folosim”

02 66 401 650
eva@fitpoint.ro
Telefon