Júlia

Júlia
Cardio
Júlia
Instructor Pilates

 Am dobândit calificarea de instructor Pilates trâind esența aceastei forme de exerciții, fundamentate științific și aplicată în practică cu succes, în  cadrul școlii internaționale de Body Art ans Science International (BASI) în orașul Wimbledon (Anglia). Pilates m-a învățat să respir, mi-a dat atitudine și balans prin postura perfect aliniată. Conștietinzând faptul că folosind corect această metodă poate deveni o sursă reală de forță interioară, ași dori să ajut pe toți cei ce aleg Pilates să atingă și să retrăiască această posibilitate de revitalizare, a cărui rădăcini sunt în interiorul nostru.

Pilates generează o sumedenie de beneficii corpului tău. Va crește capacitatea plămânilor, va fi îmbunătățită circulația sângelui, vei câștiga putere și flexibilitate precum și balans, o postură corectă și îți vei intării corpul.

Instruirea Pilates a fost complementară calificării mele în psihoterapie, și în același timp a condus la înțelegerea în profunzime a interferențelor dintre acestea după o nouă sesiune de instruire. În acest stagiu tehnicile moderne de psihoterapie corporală au condus la înțelegerea căilor prin care putem interpreta semnalele trimise de corpul nostru, ”presimțirile” la nivelul psihicului.

Studii:

Licențiat în psihologie – Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației Cluj Napoca

Masterat Psihologie și Psihoterapie, Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației Cluj Napoca (2010-2012)

Body Art and Science International – Comprehensive Pilates Instructor Course (Wimbledon, UK) (2014-2015)

Bodylistening – Body Dialogue and Process Work - Brighton School for Embodied Therapy, Nagy-Britannia, Brighton (2015)

02 66 401 650
julianna@fitpoint.ro
Telefon